Inschrijven

Heeft u belangstelling voor de Kreken van Nibbeland? Of wenst u de brochure te ontvangen? Schrijft u zich dan hieronder in.

Met deze inschrijving krijgt u ook toegang tot uw eigen account. Hier maakt u uw eigen woonwensen kenbaar en downloadt u documenten over het project.

Na het invullen ontvangt u op het ingevoerde e-mailadres eerst een bevestigingslink ter controle.

Heeft u zich al ingeschreven? Log dan hier in op uw account.

Ja, ik heb het privacy-statement gelezen en ga hiermee akkoord.

Advies op maat

Neem voor meer informatie over de Kreken van Nibbeland contact op met Thekla van der Weerd. Als financieel adviseur en accountmanager geeft zij antwoord op al uw vragen over dit project.

Bel Thekla op: 06 - 556 999 99
Of stuur een mail naar:
thekla@krekenvannibbeland-bernisse.nl

"Mijn hele leven draait om woongenot. Thuis houd ik me bezig met lifestyle en ga ik het liefst in mijn keuken op culinaire ontdekkingsreis. Want wat is er nu fijner dan aan je eigen tuintafel genieten van een verse maaltijd, een glas wijn en goed gezelschap? En dat de avondschemer je vervolgens onderdompelt in een heerlijk vakantiegevoel. Het is natuurlijk de kunst om dat gevoel het hele jaar door vast te houden. Daarom heb ik van wonen de rode draad in mijn leven gemaakt. Want mijn werk bestaat uit het realiseren van andermans woongenot. Die energie neem ik elke dag weer mee naar mijn eigen huis!"

Thekla van der Weerd, financieel adviseur & accountmanager