Over ons

Om de lokale markt goed te kennen werkt VolkerWessels Vastgoed bij voorkeur met lokale partijen. Ook als het om ontwikkeling en de sales gaat. Zo is Thekla van der Weerd uit Geervliet accountmanager van de Kreken van Nibbeland. Zij is lokaal betrokken en begrijpt als geen ander wat dit project zo bijzonder maakt. Verkoopbegeleider Eric-Jan van Burg is vanuit bouwbedrijf Kroon + De Koning betrokken bij het project. In alles wat we doen staat de klant centraal. Vanaf de oriëntatiefase tot de oplevering trekken wij samen op mét de klant!

Kopersopties

Als het gaat over de benodigde middelen om te kopen in de Kreken van Nibbeland dan biedt VolkersWessel uitgebreide mogelijkheden. Neem contact op met onze accountmanager Thekla van der Weerd en je krijgt een gratis Quick Scan. Bij jou thuis aan de keukentafel maken jullie samen een investeringsplan. Wat kost een verhuizing? Waar loop je tegenaan bij de verkoop van je huidige woning? Die optelsom levert een grove schets van de financiën op. Zo kun je een afgewogen beslissing nemen. Ga je door? Dan helpt makelaarskantoor Kompas je graag bij de verkoop van je woning. En financieel adviseur Chris Vaes, een nieuwbouwspecialist, zorgt voor een passende hypotheek.

Aan de slag

Na ondertekening van de koopakte breekt er een fantastische tijd aan. Je gaat je oriënteren op keukens, vloeren en eventuele extra opties. De woningen worden natuurlijk compleet opgeleverd, maar er is altijd ruimte voor maatwerk.